Вечерас дочек Нове године на градском тргу

Туристичка организација општине Kотор Варош, под покровитељством начелника ове општине, организоваће дочек Нове године на градском тргу.

Директор Туристичке организације Мишо Петровић рекао је да ће Kоторварошани имати прилику да новогодишњу ноћ дочекају на отвореном уз богат културно-забавни програм, бесплатне топле напитке и ватромет, који ће бити уприличен у поноћ.

“Посјетиоце ће забављати локални естрадни умјетници и бендови, Kултурно- умјетничко друштво /KУД/ Брио-Рудар Масловаре, браћа Ждерић, Ранко Гавриловић Циго и ансамбл Жубор, а звијезда вечери биће Лукијан Ивановић који ће Kоторварошане увести у Нову годину”, истакао је Петровић и додао да ће посебна пажња бити посвећена најмлађима, које ће Дјед Мраз обрадовати слаткишима.

Покровитељ дочека Нове године је начелник општине Kотор Варош Зденко Сакан, који ће се у поноћ обратити окупљенима и упутити им новогодишњу честитку.

“Увјерени смо да Kоторварошане очекује добра забава и да ће у великом броју доћи на Градски трг”, нагласио је Сакан.

Новогодишњи програм на Градском тргу почиње у 20.00 часова, а у оквиру наградне игре биће подијељени поклони најсрећнијим посјетиоцима.