Вечерас филм ,,Недеља“и ,,Миракулoус пустоловине бубамаре и црног мачка“ у Котор Варошу

Филм ,,Недеља“ прати живот једног од најомиљенијих пјевача на овим просторима, Џеја Рамадановског. Инспирисан истинитим догађајима, доноси причу о Џеју од најраније младости па до великог успјеха који је остварио. Иако није имао лако ђетињство, које је провео углавном на улици или у поправном дому, Џеј је успио заузети своје мјесто на музичкој сцени и кроз пјесме постати дио живота многих.

Филм ће бити емитован вечерас 24-ог јануара у которварошкој Кино сали у 20 часова, а цијена улазнице за филм износиће 5 КМ

Свјетски познати феномен Миракулоус Бубамара сада је добио и свој дугометражни филм, очаравајућу анимирану причу обогаћену прелијепом музиком. Радња филма смјештена је у савремени Париз, гђе ћемо се упознати са поријеклом тинејџера Маринет и Адријан, док покушавају да испуне своју суперхеројску судбину. Смјештена у предивно окружење, ова фантастична авантура представља живописан баланс између акције, хумора и романтике, у причи о самопоуздању, храбрости и неодољивој љубави.

Дјечији филм ће такође бити емитован вечерас у которварошкој Кино сали у 18 часова, а цијена улазнице за филм износиће 5 КМ.