Вечерас изложба слика насталих на ликовној колонији „Хајдучке воде 2021“,представа ,,Ко је следећи идиот“ након изложбе

У галеријском простору кино сале, а у организацији ЈУ „Центра за културу, спорт и информисање“ Котор Варош, у петак 17. 09. 2021. године, од 19 часова биће отворена изложба слика. Ријеч је о двадесет и три умјетничка  дјела која су настала током овогодишње Ликовне колоније „Хајдучке воде 2021“ која је одржана на Хајдучким водама на планини Борја .

„Изложба ће бити продајног карактера, а приходи остварени продајом слика биће искориштени за даљи развој умјетности на подручју општине Котор Варош и околине“ истакао је Горан Чупић испред  организатора.

На ликовној колонији „Хајдучке воде 2021“ су учестовали: Бранко Русмир, Дара Божичковић, Мухамед Хускић, Горан Чупић, Теодора Јурић, Марија Марић, Санела Поповић, Жељка Нарић, Ивана Стаменковић, Ана Борић, Ивана Јурић и Јелена Јурић.  Изложба ће бити отворена од 17.09 до 24.09.2021. године у периоду од 19-21 час.

Након отворене изложбе слика у 20:00 часова, услиједиће драмска представа у кино сали под називом ,,Ко је већи идиот“, коју такође организује ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“ Котор Варош.

Представу ће извести чланови Аматерско драмског позоришта ,,Бранислав Нушић из Теслића међу којима су Љиљана Перишић, Дана Диамант-Николић, Милош Милићевић и Кико Петровић. Представа коју ће нам извести драмски умјетници из Теслића писана ја по тексту Теренс Мекенли и Муза Павлова, док је режија овог дијела а уједно и глумац Милош Милићевић.

Позивамо вас да у19:00 часова у што већем броју дођете и подржите отворену изложбу слика насталих на овогодишњој Ликовној колониији ,,Хајдучке воде 2021″, након које ће услиједити представа ,,Ко је следећи идиот“? која ће се одржати у кино-сали са почетком у 20:00 часова.