Вечерас у кино сали промоција књиге Милка Грмуше „Нови концепт Републике Српске“

Вечерас (16.мај) у 19 часова у которварошкој кино сали одржаће се промоција књиге „Нови концепт Републике Српске“, аутора Милка Грмуше.

О књизи ће говорити др Јелена Тривић (Економски факултет Бањалука), др Саша Чекрлија (Независни универзитет Бањалука) и Никола Кужет дипломирани економиста.

Према ријечима аутора „Нови концепт Републике Српске“ је публикација која представља заокружен оквир његових колумни објављених у протеклих неколико година на Фронталу, уз неколико текстова који раније нигдје нису били публиковани.

„Ријеч је о текстовима који нису постали дио ове публикације просто на начин да буду преузети са Фронтала, већ постоји једна нит међу њима која се огледа у чињеници да је тема свих ових текстова мој лични поглед на будућност Републике Српске, а која јесте централни оквир свих мојих политичких промишљања. Ти текстови се вежу једни за друге, а сама публикација представља заокружени концепт мог политичког виђења Републике Српске. Њена основна идеја и циљ јесте да мотивише што више грађана да такође дају своја виђења Републике за наредних десет и тридесет година, јер се Српска тиче свих нас и произилази из суверене воље сваког од нас“, каже Грмуша.