„ВИТАМИНКА“ ОБРАДОВАЛА МАЛИШАНЕ ИЗ ЈУ ДЈЕЧИЈИ ВРТИЋ „ЛАРИСА ШУГИЋ“ КОТОР ВАРОШ

У оквиру промоције свог новог производа „Џем шумско воће“ и у циљу развијања свијести о домаћој производњи и квалитетним производима данас су ЈУ Дјечији вртић „Лариса Шугић“ посјетили представници „Витаминке“ који су овај производ даривали дјеци која бораве у овој установи.

Овај производ пакован је у стаклену амбалажу – теглицу, пастеризован је и не садржи конзервансе. Спада у високо квалитетну групу намирница, и његов састав чини воће : малина, боровница, црна рибизла и огрозд.

„Према средњерочним плановима, лансирали би поново мали брик 200 мл. Другарима из вртића предложили смо да у току својих редовних активности, нацртају приједлог дизајна и приједлог назива новог брика (нпр Витаминко). Ово није обавезно, него је наша жеља да имамо податке како нас „види“ наша најмлађа популација“ – поручили су из Витаминке.

Витаминка а.д. је успјешна фирма из Бања Луке која има богато искуство у преради воћа и поврћа и даје гаранцију врхунског квалитета својих производа. Генерални директор ове фирме је которварошанин Жарко Микић.

„У име дјеце, родитеља и запослених у вртићу захваљујем се на поклонима. Надам се да ћемо наставити сарадњу а Витаминци желим пуно успјеха у пласману новог производа“ – изјавио је Младен Тепић в.д. директора ЈУ Дјечији вртић „Лариса Шугић“ Котор Варош.