Вриједне награде и врхунска забава у Новогодишњој ноћи

Туристичка организација општине Котор Варош, под покровитељством начелника општине Котор Варош и уз подршку бројних привредних субјеката, организоваће дочек Нове године на градском тргу.

Директор Туристичке организације Миодраг Петровић рекао је да ће Которварошани након девет година имати прилику да новогодишњу ноћ дочекају на отвореном уз богат културно-забавни програм, бесплатне топле напитке и ватромет, који ће бити уприличен у поноћ. Поред добре забаве све присутне очекује велика наградна игра.

„Прва награда у најлуђој ноћи биће викенд за двоје у хотелу Хајдучке воде на Борју, друга награда је новчани износ од 100 КМ, а трећа 70 КМ. Поред тога обезбиједили смо и одређен број поклона у вриједности од 5 до 25 КМ, тако да очекујемо велику посјећеност и сјајну забаву“, истакао је Петровић.

Посјетиоце ће забављати локални естрадни умјетници и бендови, Фолклорни ансамбл „Котор Варош“ и ансамбл „Жубор“, а звијезда вечери биће Лукијан Ивановић који ће Которварошане увести у Нову годину.

„Посебну пажњу посветићемо најмлађима, које ће Дјед Мраз обрадовати слаткишима“, нагласио је Петровић. Покровитељ дочека Нове године је начелник општине Котор Варош Зденко Сакан, који ће се у поноћ обратити окупљенима и упутити им новогодишњу честитку. „Увјерени смо да Которварошане очекује добра забава и да ће организовани дочек постати традиција“, нагласио је Сакан.