За најмлађе Которварошане организован „Дан отворених врата“ поводом Дана Полиције РС

У оквиру својих планираних годишњих активности Министарства унутрашњих послова Републике Српске, службеници которварошке Полицијске станице су за најмлађе Которварошане организовали акцију „Дан отворених врата“.

У Полицијској станици Котор Варош, данас је према нашем плану спроведена једна „сложена акција“ у којој ми демонстрирамо најмлађим Которварошанима послове које обављамо, показујемо им опрему са којом располажемо и начин на који је користимо. Овдје данас присуствује 50 дјеце из Дјечијег вртића „Лариса Шугић“ и око 250 ученика из ОШ „Свети Сава“. Нажалост данас овдје са нама нису у прилици да буду основци из Шипрага и Масловара, али и њима ћемо изаћи у сусрет тако што ћемо у наредних неколико дана у близини њихових школа организовати „Дан отворених врата“, рекао је Игор Ковачевић, командир Полицијске станице Котор Варош.

Ово је активност која се спроводи поводом обиљежавања 4. априла – Дана Полиције, тако да ће „Дани отворених врата“ трајати од 20. марта до 4. априла. У том периоду ова едукативна акција ће се организовати и за ученике которварошких основних школа који нису били у прилици да данас присуствују овој акцији која је одржана испред зграде Полицијске станице у Котор Варошу.