„Забрђе 2018“: Вечерас извлачење парова

Традиционални турнир у малом фудбалу у Забрђу изазвао је велико интересовање екипа, а организатори истичу да је већ све спремно за четири дана уживања у мајсторијама фудбалских зналаца.

За учешће на турниру у “Сим техник арени” већ се пријавило двадесетак екипа, а рок за пријаву је до вечерас у 20 часова када ће бити обављен жријеб групне фазе. Тим може пријавити максимално десет играча, док ће турнир бити игран по систему пет плус један.

Лопта у “Сим техник арени” ће се закотрљати сутра и прва два дана седмог издања турнира резервисана су за групну фазу. Утакмице осмине финала и четвртфинала предвиђене су за 2. јун, а дан касније је финално вече када ће пасти одлука о шампиону.

Организатор је обезбиједио наградни фонд од 1.800 КМ из којег ће побједнику припасти 1.000, другопласираном 500, трећепласираном 150 марака, а награде су предвиђене и за најбоље појединце турнира и гледаоце.

– Већина припрема је завршен и преостале су завршне финесе. Очекујем да седмо издање турнира надмаши претходно и учинили смо све да организација буде подигнута на још виши ниво. Један од овогодишњих искорака је и што су пријатељи и промотори турнира постали један од најбољих европских футсалера Марко Перић и сјајни млади фудбалер Црвене звезде Дејан Јовељић – рекао је организатор турнира Дејан Кршић.