„Зимска бајка“ у дјечијем вртићу

Прослава дјечије Нове године, обиљежена је у которварошком Дјечијем вртићу „Лариса Шугић“, новогодишњом приредбом „Зимска бајка“. Уз игру, пјесму, рецитације и глуму представили су се малишани из млађе, средње и старије вртићке групе као и дјеца из продуженог боравка.

Распјевана Бака Мраз водила је малишане кроз разиграну „Зимску бајку“ и на крају приредбе их довела до Деда Мраза, који је дошао уз прве сњежне пахуље и свим васпитаницима Дјечијег вртића подијелио новогодишње пакетиће, које је обезбиједило предузеће Фагус.

Децембар завршавамо са дочеком Дјечије Нове године уз подјелу новогодишњих пакетића . 2014. година је била веома успјешна за нашу установу, један од највећих успјеха је септембар ове године. када смо након много труда успјели да оформимо и пету вртићку групу, и то нам је успјело по први пут у 40. година дугој историји вртића. Уз то смо на низу конкурса освојили мноштво вриједних награда,  на које смо посебно поносни„. – рекла је директор ове установе Санела Микић.

Приредби су поред родитеља, пријатеља вртића,  представника привредних субјеката, присуствовали и представници локалне самоуправе.