210 дана тишине: Ко је убио Давида?

 

На тргу крајине у Бањалуци, 210. дан за редом тражи се правда за Давида. Поруке увијек исте, мир и достојанство за истину и правду.

Седам мјесеци траје борба Давора Драгичевића да открије ко је убио његовог сина Давида. Седам мјесеци породица Драгичевић има несебичну подршку чланова групе „Правда за Давида“ и грађана Бањалуке.

Док институције ћуте 210 дана, Давидов отац Давор поручује да никад неће одустати. Поновио је да је врх МУП-а одговоран за смрт његовог сина.

„Гдје је Лукачу одузето оружје? Знате гдје је, отишло у Ремонтни завод Братунац и продато кад је убица ишао у Африку да лови лавове. Ћело Тегелтија је врх мафије, али глупе мафије која га држи. Бајић исто, о Лепиру и Врећи не треба трошити ријечи, о ћели Илићу, који је убио жену на синов рођендан, не треба трошити ријечи“, рекао је Давор Драгичевић, отац убијеног Давида.

Упитао је све присутне да ли знају колика је имовина Милорада Додика.

„Мене интересују финансије убица. Пет кључева, 8,6 милијарди, да видимо на ком су рачуну. Све и један рачун који платите иде 90% њима у џепове“, каже Давор.

Давор је јавно упитао начелника управе криминалистичке полиције МУП-а Српске Синишу Кострешевића зашто ћути о истрази о смри његовог сина.

„Што не изађеш у јавност кад знаш чињенице ко стоји иза оганизованог убиства Давида. Пречи ти је Милорад Додик, пречи ти је ментор нека је, то је на твој образ на мој није, поручује Давор.

Имао је поруку и за в.д. директора Републичког завода за статистку Јасмина Комића.

„Јасмин Комић још један од саучесника и злочинаца који врши премештај људи који стоје иза мог дјетета мртвог и иза нас овде, сутра иде контратужба, а Јасмине Комићу ти се пакуј, и ти и твоја породица гдје год хоћете и рекао сам да стојим иза сваког човјека и идемо до краја“, поручио је Давор

Давор Драгичевић још једном је поновио да свим институција даје рок до 14. новембра да изнесу истину о убиству његовог сина, иначе, како каже, узима случај у своје руке.