Бесплатна НЛП инфо радионица у Котор Варошу (25. септембар 2023. у 18 часова)

Увјерен/а си да НЛП није за тебе и да је резервисан само за одабране? Да ли је? Ево прилике да сазнаш. НЛП ЦЕНТЕР БХ организује бесплатну НЛП инфо радионицу на којој се бавимо питањем На кога „дјелује“ НЛП? и како оне, који одаберу СЕБЕ, води на путу личног и професионалног просперитета. Ове године, због велике заинтересованости, НЛП инфо радионица одржаће се на чак три локације: Бања Лука, Котор Варош и Лакташи од 18 до 20 часова.

Пријавити се могуће у линку !

Бесплатна НЛП инфо радионица под називом На кога „дјелује“ НЛП? одржаће се:

Бања Лука | 20. септембар 2023. | НЛП ЦЕНТЕР БХ
Котор Варош | 25. септембар 2023. | Сала у згради општинске управе
Лакташи | 9. октобар 2023. | Хотел “Сан”

Развој односа, било да су пословни или приватни, је изазован и изискује много енергије. Потребно је много прецизне комуникције. И можда ово дјелује просто и једноставно, али размисли о овоме: у просјеку, 75% комуникације погрешно се интерпретира. 70% грешака на послу дешава се као посљедица лоше, недовољно прецизне комуникације, што даље доводи до конфликата, уласка у стрес, несигурности у обављању посла, још више грешака, смањеног самопоуздања и осталих негативних емоција које се гомилају у нама.

Да ли знаш да од 20% људи који поставе личне или професионалне циљеве, 80% их никада не испуни? И не, то није зато што су лијени или што немају средстава, ресурса, помагача или добру вилу. То је зато што циљеви нису постављени на паметан начин и што их коче некорисна увјерења попут „Ја то не могу“ или „То није за мене“ или „Не могу радити све што пожелим!“. Можеш – када је циљ постављен паметно.

Колико ова два примјера звуче као изазови са којим се носе само „одабрани“?

Желиш вјештије комуницирати?
Радити на свом личном и професионалном просперитету?
Постављати и остваривати реалне циљеве и осјећати да оно што радиш заиста има сврху?
Желиш обогатити своје искуство систематизованим знањем, техникама и алатима који су помогли милионима људи у свијету да креирају живот какав желе?

Нова генерација NLP Practitioner-a!
Ако је то од тебе четири „Да“, онда је ова НЛП инфо радионица прави корак према разумијевању како НЛП може „дјеловати“ и на тебе и како НЛП можеш искористити да превазиђеш просјек.

На инфо радионици дружићете се са НЛП Тренерима, Наташом Томић и Бранком Рогач, које иза себе имају низ година примјене НЛП-а како у личном тако и професионалном окружењу.

Наташа Томић
Наташа Томић је екстерни тренер компаније Alphabet Group те дугогодишњи члан топ менаџмента Института „Др Мирослав Зотовић“, једне од најуспјешнијих здравствених установа и регионалног лидера у области рехабилитације и ортопедске хирургије. Окосницу менаџерског рада чине стратешко и оперативно планирање, развој здравствених услуга, управљање људским ресурсима и квалитетом услуга. Наташа је по формалном образовању доктор медицине, специјалиста физ. медицине и рехабилитације, уз значајно искуство у имплементацији пројеката и рада и у НВО сектору.

Из бројних едукација које је прошла током менаџерске каријере, издвајају се магистарске студије из области ХРМ- у здравству, на Кееле Универзитету, УК те едукација из области увођења система менаџмента и система квалитета. Поред тога, 2015-16 била је и стипендиста Hubert Humphrey Програма Америчке Владе на ВЦУ, Ричмонд, Вирџинија. Наташа је сертификовани НЛП тренер те држи тренинге из пословних вјештина у компанијама широм Босне и Херцеговине укључујући и НЛП едукације у НЛП Центру БХ. Посједује изузетну способност да теорију повеже са праксом и једноставним језиком описује и рјешава комплексне ситуације у послу и комуникацији. На тренизима потиче полазнике на активно учешће кроз интерактивне симулације и искуствено учење.

Бранка Рогач
Бранка Рогач је сертификовани НЛП Тренер и дипломирани новинар са више од 20 година искуства у новинарству и области односа са јавношћу. Бранка завршава постдипломске студије из области новинарства и комуникологије на Факултету политичких наука Универзитета у Бањој Луци. Запослена је у Министарству просвјете и културе Републике Српске у Одјељењу за односе са јавношћу.

Годинама учествује у креирању и спровођењу стратегија комуницирања са јавношћу, води бројне ПР кампање и пројекте са циљем промоције активности Министарства, те организује различите догађаје. Интерперсонална комуникација је сфера њеног интересовања, а унапређење комуникацијских вјештина поље је њеног професионалног дјеловања у раду са клијентима. Бранка је НЛП тренер у НЛП Центру БХ. Такође, активно ради НЛП радионице са тинејџерима који желе да развију или унаприједе своје комуникацијске вјештине. Удата је и мајка двије дјевојчице.

Видимо се 20.9.2023. у Бањој Луци, 25.9.2023. у Котор Варошу или 09.10.2023. у Лакташима.

Број учесника на радионицама је ограничен, стога осигурај своје мјесто на вријеме попуњавањем контакт форме испод.

За више информација о радионици, слободно нас контактирај на број +387 66 870 617 или путем мејла на оffice@nlpcenter.ba.