Dan škole u Maslovarama, učenik generacije Dragan Stanković

Osnovna škola “Petar Petrović Njegoš” u Maslovarama prigodnim svečanostima obilježila je dan škole.

Čelnici škole i sveštenstvo obavili su lomljenje slavskog kolača, a molitvu je služio paroh maslovarski Željko Popović uz sasluženje dugogodišnjeg paroha maslovarskog Stanoja Zeljkovića.

Na svečanosti su proglašeni najbolji učenik i dodijeljena priznanja radnicima škole koji dugi niz godina đacima prenose znanje i spremaju ih za izazove koji ih očekuju u nastavku školovanja.

Dragan Stanković je proglašen za učenika generacije, a kompanija “Fagus” nastavila je tradiciju i kao i njegovim prethodnicima obezbijedila stipendiju za cijelo srednjoškolsko obrazovanje.

Nagrade za postignute rezultate u radu dodijeljene su Snježani Župljanin, Zori Čupić, Miri Glamočak, Mladenku Stojanoviću, Ranku Toviloviću, Zoranu Stojanoviću, Vesni Kljajić i Aleksandri Kragić.

Škola je zahvalnicama iskazala poštovanje prema privrednicima, ustanovama i organizacijama koji godinama pomažu njen rad. Zahvalnice su dodijeljene firmama “Vrbanja šume” iz Obodnika, Centru za kulturu, sport i informisanje i predstavnicima organizacije “World vision” putem koje su realizovani mnogi projekti.

Zahvalila bih svima koji su došli da zajedno sa nama proslave dan škole, a posebnu zahvalnost dugujem kompaniji “Fagus” koja ne zaboravlja svoje Maslovare i svake godine stipendijom nagrađuje najboljeg učenika i time mu pomaže u nastavku školovanja rekla je za MKV direktor Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš” Snježana Župljanin.