Деда Мраз обрадовао дјецу фудбалских ветерана


КОТОР ВАРОШ, 14. ЈАНУАРА – Которварошки фудбалски ветерани су крунисали још једну успјешну годину подјелом пакетића својим малишанима и дружењем са љепшим половинама.
Знак племенитости и доброте је измамио радост и осмијехе малишана, али и њихових мама.
Много здравља, весеља и добрих пријатеља малишанима је пожелио Деда Мраз, а најмлађи су упутили још по коју жељу родитељима.
“Желимо да будемо бољи фудбалери од наших очева, али да се, као и они, дружимо у будућности”, поручили су Никола Новаковић и Синиша Вуковић.
Нора Варошић је посебно поносна на свог тату, али и на све његове другаре, јер нису заборавили да је вријеме празника истовремено и вријеме даривања.
Супруге фудбалских ветерана су пријатно изненађене што су малишани добили пакетиће, али и због чињенице да су дјеца имала прилику да се међусобно упознају.
“Опраштамо им што су у прошлој години остајали дуже него обично послије недељних термина, што су имали више одлазака у Словенију, Србију и Хрватску него обично, јер ова дружења и пријатељства су неописива и јединствена и хвала им на томе”, поручиле су супруге фудбалских ветерана и њихових пријатеља.
Ново дружење, али овога пута само са љепшим половинама, је заказано за 8. март, када ће которварошки амбасадори спорта и хуманости предочити супругама план активности у овој години, уз само једну жељу – да имају разумијевања као и до сада.