Добра сарадња Општине са Борачком организацијом

Предсједник општинске Борачке организације Котор Варош Миладин Савановић рекао је да је изузетно задовољан сарадњом локалне управе са овом организацијом и подршком коју пружа борачким категоријама.

У 2021. години су реализоване све планиране активности, а акценат је био на значајним питањима за борце которварошког краја и обиљежавању значајних датума.

„У сарадњи са општином успјели смо да реализујемо низ значајних пројеката за потребе социјално-угрожених и породица погинулих бораца, ратних војних инвалида, демобилисаних и тешко болесних бораца, а осим пружене новчане помоћи нашим борцима у континуитету настављамо радити на побољшању њиховог положаја у друштву“, рекао је Савановић.

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан рекао је да са општинском Борачком организацијом локална власт има веома добру сарадњу, пружајући пуну подршку раду и активностима ове организације.

„Општина Котор Варош на вријеме исплаћује из буџета све обавезе према Борачкој организацији, а настојимо да помогнемо и на друге начине. На обострано задовољство одржавамо састанке и договарамо заједничко дјеловање“, истакао је Сакан и додао да борачке категорије никада неће и не смију бити заборављене.