Дочек Нове године на платоу испред Општинске управе

Општина Котор Варош и општинска Туристичка организација организоваће дочек Нове године на платоу испред нове зграде Општинске управе.

Директор Туристичке организације Немања Кнежевић рекао је да ће Которварошани имати прилику да новогодишњу ноћ дочекају на отвореном уз богат културно-забавни програм, бесплатне топле напитке и ватромет, који ће бити уприличен у поноћ.

„Посјетиоце ће забављати Ранко Гавриловић и један од најпопуларнијих бендова Балкан Хаус бенд, а посебна пажња биће посвећена најмлађим суграђанима, које ћемо обрадовати са слаткишима“, истакао је Кнежевић.

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан ће се у поноћ обратити окупљенима и упутити им новогодишњу честитку, а након тога услиједиће спектакуларан ватромет.

„Увјерени смо да Которварошане очекује добра забава и да ће у великом броју доћи на плато испред нове зграде општине“, нагласио је Сакан.

Добро позната имена музичке сцене са репертоаром за све укусе, слаткиши за најмлађе, кувано вино за оне нешто старије, наградна игра, ватромет и бројна друга изненађења гаранција су доброг провода на отвореном током најлуђе ноћи.