Додик смјењује и у Кнежеву : Чедо Вуковић није више директор ШГ „Чемерница“

Чедо Вуковић директор шумског газдинства Чемерница из Кнежева смијењен је у склопу обрачуна владајуће коалиције са својим функционерима који су оптужени да на предстојећим изборима нису радили за коалиционе кандидате већ за супротну страну.

Вуковић је други директор шумског газдинства који је смијењен због оптужби да је радио за супротну страну. Прва је смијењена директорица Шумског газдинства “Врбања” из Котор Вароша Далиборка Керезовић-Дамјановић, која је кадар ДНС-а.

Вуковић је дугогодишњи члан СНСД-а, а као кадар те странке био је и посланик у Народној скупштини РС и у два наврата начелник општине Кнежево. Вуковић је смијењен због тога што је у финишу изборне кампање отворено подржавао предсједника СДС-а и кандидата Савеза за побједу за предсједника РС Вукоту Гиоведарицу.

У међувремену је смијењен и директор Рудника И термоелектране “Угљевик” Ђорђе Поповић, а према незваничним информацијама иста судбина очекује још педесетак функционера владајуће коалициеј СНСД-ДНС-СП који су подржали супротну страну или нису остварили очекиване резултате на изборима у својој бази.