Друга „грмљавина“ кроз Котор Варош

Гост редакције Центра за културу, спорт и информисање, био је секретар мото клуба „Орлови“ Панто Бојић, који је дошао да најави другу моторијаду у нашем граду.

„Моторијада ће се одржати 02.09.2017. године на Тргу палих бораца у Котор Варошу. Око 12 часова је окупљање и дочек гостију, затим слиједи бајкерски ручак, чорба, која је бесплатна за све бајкере, а око 17 часова, планиран је дефиле кроз Котор Варош свих бајкера, када ће наши суграђани моћи да уживају у популарној „грмљавини“ двоточкаша“. А послије, у вечерњим часовима биће одржан концерти рок група, „Tribute Band ZZ Top“, “ Tref Pik Razbojnik“ , „Talisman Band“  – рекао је Бојић за редакцију Центра за културу, спорт и информисање.

 

Бојић каже да очекују велики број бајкера из региона.

„Очекујемо око 600. бајкера из Босне и Херцеговине, Србије, Македоније, Словеније и других земаља у региону. Кажем то, јер је наш клуб био гост на моторијадама у Градачцу, Цазину, Санском Мосту, Дрвару, Ливну, Бања Луци, Херцег Новом, Загребу, Горажду, Пожеги, Вишеграду, Прњавору, Сарајеву, Српцу… А код нас бајкера важи исто правило као за славу, ја дођем теби, ти дођеш мени“ –истиче Бојић.

Моторијаду подржавају многи привредници из Котор Вароша, општина Котор Варош, појединци, а Панто жели да издвоји једног који нема пуно везе са Котор Варошом:

„Поред привредника из нашег града, општине, појединаца, желим да истакнем и подршку једног странца, Педра Верхоевена, Холанђанина, власника фирме „Verhoeven Motoren“, који је и генерални заступник за Кавасаки и Априлиa моторе за Холандију. Сви они су нам помогли да створимо што боље услове за нашу моторијаду и остало је још да позовемо све наше суграђане да дођу и подрже нас и да наша моторијада постане традиционална и један од најбољих брендова нашег града“ – закључио је Панто Бојић.

Мото клуб „Орлови“ основан је 27.01.2016 године. Тренутно броји 13. чланова, од којих је седам оснивача клуба. Преседник клуба је Слободан Марић Смок, а секретар клуба је Панто Бојић.

Дејан Кршић