Вечерас „Гастро манифестација и презентација ручних радова“

У организацији ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“, вечерас са почетком у 19 часова на Градском тргу одржаће се најљепша манифестација Которварошког  љета „Гастро манифестација и презентација ручних радова“. Поред експоната, посјетиоци ће моћи купити све ручне радове као и производе од ароније.

Стручни жири ће оцијенити и прогласити побједнике у сљедећим категоријама: најбоља етно трпеза (његовање традиције и народних обичаја), најљепше уређен штанд (начин презентовања), најразноврснија гастро понуда, најбоља угоститељска гастро понуда,  најбољи ловачки и риболовачки специјалитет и најразноврснија пекарска понуда.
Побједницима у овим категоријама биће уручене награде и признања.

„Гастро манифестација је постала нешто по чему смо препознатљиви, а ми смо поносни јер поред тога што је најпосјећенија она је и најљепша манифестација у Котор Варошу.  Манифестација на којој се преплићу култура, традиција и дружење је уједно и прилика да омладина спозна нашу праву традицију и њене вриједности“, ријечи су Драгана Зељковића, директора „Центра за културу, спорт и информисање“.