“ФК Младост” тријумфовао на турниру у Котор Варошу

Екипа “ФК Младост” побједник је 51. традиционалног турнира у малом фудбалу “Котор Варош 2018”, савладавши у финалу састав “СУ Дринић” резултатом 1:0.

Играч одлуке и стријелац јединог гола у финалном сусрету био је Младен Ђукић.

За најбољег голмана турнира проглашен је Милен Кутић, док је најбољи играч Лале Башић, чланови побједничког тима. Епитет најбољег стријелца понио је Синиша Ђаковић из “Пекаре Обеликс”.

У конкуренцији предузећа и јавних установа “Дрмал” је у финалу савладао “Спортек 1” послије бољег извођења пенала резултатом 3:2, док је у борби за треће мјесто “Сим Техник 2” надвисио “Општину Котор Варош”.

Најбољи голман је Немања Смиљић (Дермал), најбољи стријелац Срђан Јурић (Сим Техник 2), а најбољи играч Ахмет Хибић (Дермал).

Код млађих пионира прво мјесто је освојила екипа “Пекара Обеликс”. У пионирској конкуренцији тријумфовала је екипа “РМ Принт”. Члан побједничке екипе Иван Стојановић је проглашен за најбољег појединца турнира, а његов саиграч Марко Богданић је најбољи голман.

Одличан посао токок трајања турнира обавио је судијски пар Слађан Шкрбић и Драган Личина.

Награде најуспјешнијим појединцима и екипама уручили су начелник општине Котор Варош Зденко Сакан и директор ЈУ “Центар за културу, спорт и информисање” Драган Зељковић.

Осим пехара, диплома, медаља и новчаних награда најуспјешнијим појединцима су уручене и робне награде, а обезбиједили су их бутик “Бест”, “Лутекс”, “Пекара Обеликс”, “Житопека” и продавница бијеле технике, кућанских апарата и других производа “Зеус”.

На турниру, који је трајао седам дана, учествовале су 43 екипе у четири узрасне категорије, а организатори су били општина Котор Варош и ЈУ “Центар за културу, спорт и информисање”.

Извор: opstinakotorvaros.com