Фудбалски ветерани уприличили осмомартовско дружење

Которварошки фудбалски ветерани су заједно са својим пријатељима уприличили дружење са љепшим половинама поводом Дана жена у ресторану „Мила Ми“, и тако им ставили до знања колико их цијене и поштују.

Била је то незаборавна ноћ у којој су сви уживали, а даме су биле одушевљене креативним поклонима.

Нисмо биле у потпуности сигурне да ће се ово традиционално дружење наставити након пандемије вируса корона, али не само да смо се превариле, него се сваки пут пријатно изненадимо до којег савршенства је све ово доведено“, истакла је Споменка Новаковић.

Которварошки амбасадори спорта се нису бавили фудбалским темама, али су углас поручили да су најбољи потези њихових каријера управо жене.

Имају стрпљења и живаца за све нас, али чињеница је да ми полако губимо стрпљење, јер још увијек чекамо да они нама организују нешто слично“, сложни су у оцјени ветерани.

Предсједник Удружења за промоцију и значај спортске рекреације Слободан Петровић је уручио пригодне поклоне припадницама љепшег пола и том приликом им поручио да је њихова највећа срећа што су се удале за људе којима су главне врлине вјерност и оданост, за бивше спортисте о којима се позитивно прича од Вардара па до Триглава.

Понекад ми се чини да су сада активнији него када су били у најбољим годинама, јер одласци у Апатин, Сокобању, Ђурђево и Приједор изискују огроман напор и надамо се само да ће их здравље послужити. Зато смо одлучили да их крајем јуна одведемо у Бању Кулаши на дводневни одмор“, са осмијехом је рекла Лела Вуковић.

Уз врхунску храну и добру капљицу дружење је потрајало до касних сати, а већ од сутра ветерани крећу са припремама за одлазак у Апатин, гдје ће од 31. марта до 2. априла одмјерити снаге са „вршњацима“ из Сокобање, Ђурђева, Вуковара, Суботице и Апатина.