Футсал: Которварошани играју дерби у Прњавору

Футсалери Котор Вароша вечерас играју још један дерби, а снаге ће одмјерити са Обилићем у Прњавору.
У једином међусобном сусрету ове сезоне Котор Варош је на домаћем терену славио са 6:3. А прњаворска публика ће уживати у утакмици шестог кола која се игра за нешто више од два часа, тј. у 18:30.
Наш тим се послије пет кола налази на лидерској позицији са четири побједе и једним поразом испред Обилића који има три бода мање. Обје екипе у вечерашњи окршај ући се са императивом побједе јер су од старта сезоне пред себе поставиле само један циљ – пласман у Прву лигу РС.
„Очекује нас тешка и неизвјесна утакмица и сигурно најтеже гостовање, али даћемо све од себе да дођемо до побједе и стекнемо осјетљивију предност у односу на Прњаворчане. Посљедње двије утакмице смо добили тијесно, али нам је то подигло самопоуздање. Вечерас ће притисак бити на футсалерима Обилића, јер знају да би поразом осталишест бодова иза нас. То је наша шанса“, рекао је тренер КМФ Котор Варош Владан Ђекановић чији ће тим бити ослабљен изостанком капитена Мирослава Недића, а под знаком питања је наступ још двојице играча.
У другој утакмици овог кола састају се КМФ Старчевица и КМФ Градишка, који су на табели изједначени са по три бода.

Извор:МКВ