Група „Правда за Давида“: Ово су наша два ултиматума посланицима НС РС!

85-ти дан смо на Давидовом тргу тражимо истину и правду коју не добијамо, рекао је данас окупљеним Бањалучанима Давор Драгичевић.

„Драги сине, тачно је три мјесеца како се ниси вратио у свој кревет..отели су те..и кренуло је твоје силовање, масакрирање, мучење…Лепиру и Врећо, гдје је одјевни предмет мога сина? Ко је звао Давида Драгицевића прије три мјесеца у 02:40..знате….. ко је угасио телефон од мог сина у 02:40 прије три мјесеца..то је мој телефон, то је Давидов телефон..“ казао је Драгичевић..

Он је рекао како је све ово дуго планирано.

„Нестало вам дијете у центру Бањалуке..планирали сте дуго шта ћете урадити. планирам већ дуго шта ћу ја урадити…Тешко ми је да причам о Давиду, да схватим да га нема јос теже..убили сте га са наредбом..положили сте га мртвог измасакрираног..положили у канализацију..никада вам нећу свога сина опростити..група Правда за Давида вам никад неће опростити Давида“.

„Народни посланици,  дигните руку и потврдите шта је истина и правда у супротном не будете ли се јасно одредили по питању убиства Давида Драгичевића, за мене сте саучесници у тешком убиству Давида Драгичевића…саучесници сте и у малтретирању мене и ових људи око мене…мени то радите од 18. осталима од 26. 3. са вашом конференцијом за штампу…“ рекао је он.

„Све вас позивам 7.7 на миран и достојанствен скуп…да покажемо ко смо и да пиакземо да ми волимо и овај град и ову државу и да волимо нашу дјецу…“ поручио је Давор Драгичевић.

Данас је медијима и јавности подијељен документ у ком представници групе Правда за Давида пред посланике Народне Скупштине шаљу ова два ултиматума.

(Бука/БН)