Ветерани Котор Вароша домаћини „Уријашима“

Фудбалски ветерани Котор Вароша угостиће сутра (сриједа) са почетком у 18.00 часова на Градском стадиону своје вршњаке из Урија.

Након срдачног и пријатељског дочека у Приједору и првог међусобног одмјеравања снага услиједиће реванш сусрет који ће, као што је то и обичај, имати и своје треће полувријеме.

Популарни „Уријаши“ су у првом мечу тријумфовали резултатом 5:4, у утакмици пуној преокрета, али и сјајних потеза са обје стране.

Которварошка публика сутра ће имати прилику да на дјелу види мајсторе фудбалске игре, који су некада са великим успјехом носили дресове „Рудара“ и „Младости“.

Иницијатор овог дружења је био протојереј Борис Нарић, рођени Которварошанин, иначе члан Управног одбора ФК „Радник“ Урије.

„Поносан сам на ово дружење, јер сам емотивно везан за оба краја. Моји Которварошани су показали да су истинске људске величине и радујем се сутрашњем окупљању у граду на обали Врбање“, истакао је Нарић.

Которварошким ветеранима ће сутрашњи меч одлично послужити као припрема за суботњи окршај у Старој Пазови, гдје ће одмјерити снаге са ветеранима „Јадрана“ из Голубинаца.