Јелена Цвијановић на Отвореном првенству БиХ у масажи

Jелена Цвијановић, рођена 13.09.1990 Бања Лука.
Тренутно мјесто пребивалишта: Kотор Варош, РС/БиХ;
Образовање: Мастер спортске медицине са физикотерапијом стекла на Универзитету у Новом Саду, и звање дипломирани физиотерапеут стекла на Високој медицинској школи у Приједору.

Јелена ће у а Сарајеву од 14. до 15 маја 2022.године у Хотелу Хилс учествовати на Отвореном првенству Босне и Херцеговине у масажи.

,,У физиотерапији сам преко 10 година, и бавим се и научно-истраживачким радом. Љубав према масажи се јавила прије 5 година, при самом додиру са једним клијентом, осјећајем, покретом и изузетно јаким и невјероватним доживљајем енергије. Прошла сам стручну едукацију у Здравствено туристичком центру Бања Врућица, специјализовани семинар по ауторским методама wellness & spa koncepta “Professional”Пеђе Филиповића, Панта реи-лимфну дренажу, Ayurveda herbal spa ритуал, magic face maderotherapy ритуал, едукована за релаx, спортску, хот стоне, медицинску, холистичку, антистреси остале врсте масажа“-изјавила је Јелена

Бивши је професионални спортиста Женског рукометног клуба Kотор Варош, ЖРK Борац Бања Лука, ЖРK Мира Приједор. Јелена је бирана за најбољу спортискињу у млађим категоријама, освојене многобројне дипломе и награде.