Котор Варош домаћин фудбалског турнира ветерана

КОТОР ВАРОШ, 25. СЕПТЕМБРА – Котор Варош ће 29. септембра бити домаћин престижног турнира фудбалских ветерана на којем ће учествовати екипе из Словеније, Србије и Републике Српске.

На 2. Међународном турниру пријатељства „Котор Варош 2018“ учествоваће ветерани из Крања, Апатина, Сокобање, Старе Пазове, Приједора и Котор Вароша.

У организационом смислу све је спремно за долазак гостију и њихов боравак у Котор Варошу.

„Угостићемо преко 50 гостију из Словеније, Србије и Републике Српске, али и бројне фудбалске раднике који су пружили несебичну подршку нашем досадашњем раду“, истакао је Алекса Вучановић, потпредсједник Удружења за промоцију и значај спортске рекреације.

Капитен фудбалских ветерана из Сокобање Горан Франкуловић у први план истиче дружење и размјену искустава свих учесника.

„У Котор Варош долазимо први пут, али судећи по нашим досадашњим дружењима у Апатину и Сокобањи очекујем да пријатељства додатно учврстимо, а у такмичарском дијелу нека побиједи најбољи“, рекао је Франкуловић.

Предсједник Удружења рекреативаца из Апатина Радован Миладиновић најављује боље издање Апатинаца него на прошлогодишњем турниру.

„Знамо да нас очекују двије утакмице у групи, а након тога борба за пласман, што изискује максималан ангажман наше екипе да се представимо у што бољем свјетлу которварошкој публици“, поручио је Миладиновић.

Екипе из Крања, Апатина, Старе Пазове и Сокобање долазе у петак у Котор Варош, док ће ветерани Радника из Урија доћи у суботу пред почетак турнира.

Међународни турнир пријатељства „Котор Варош 2018“ заједнички организују Удружење за промоцију и значај спортске рекреације и општина Котор Варош.

Све утакмице играју се у спортској дворани у суботу 29. септембра са почетком у 14.00 часова.

Улаз је бесплатан за посјетиоце у спортској дворани, а за све њих обезбијеђено је и точено пиво током трајања турнира. Шест екипа ће бити распоређено у двије групе, а након тога ће првопласирани састави из група играти за прво мјесто, другопласирани за треће, а трећепласирани за пето мјесто.

 

За све екипе су обезбијеђени пехари, дипломе и официјелне мајице турнира.