Кутићевих „100 руку“ за бод из Градишке

Са великим бодом вратили су се фудбалери которварошке Младости са гостовања у Градишсци, одигравши за викенд нерјешено 0:0 са домаћом Дубравом, у оквиру 21. кола, трећелигашког Запада. Младост је у Градишку дошла са јасним циљем да се са дефанзивном тактиком одбрани од опасних напада домаћина, што им је на крају и успјело. Гости су у неколико наврата преко Мериса Деме и Раилића озбиљно запријетили, али је одлични голман младосташа Кутић сјајно реаговао у свим опасним ситуацијама и до очаја доводио нападаче гостију. Пех за наше фудбалере десио се већ у 16. минуту када је због повреде игру морао да напусти капитен Вученовић, кога је сасвим солидно замијенио млади Јанковић. У самом финишу утакмице Дубраве су могле до цијелог плијена, али срећа је била на страни Младости, јер је шут Зељковића завршио на стативи, тако да је остало мирољубивих 0:0. Младост се након серије од четири утакмице без пораза, налази да диоби петог и шестог мјеста  са  ФК „Лијевче“ и освојених 28 бодова. У наредном 22. колу, Младост ће у Котор Варошу у суботу дочекати госте из Приједора, екипу ФК „Брдо“. В.Ђ.

ФК „Дубраве“ – ФК“ Младост“ 0:0

Стадион: ФК „Дубраве“,  Гледалаца: 50, Главни судија: Милан Гвозден, Помоћници: Милош Ковачевић и Бојан Еремић,  Делегат: Бранислав Ољача,  Жути картони: Милен Кутић, Александар Тепић, Стефан Кршић, Митар Јанковић. ( ФК „Младост“).

ФК „Дубраве“: Ловић, Радосавац, Хаџиалагић, Е. Демо, Њежић, Глишић, Раилић, Пилиповић, Кумић (од 66. мин. Зељковић), Кисин, М. Демо.

ФК „Младост“: Кутић, Трифковић, Вученовић(к)(од 16. мин. Јанковић), Хаџиселимовић, М. Тепић, А.Тепић (од 88.мин. Ђурић), Ђукић,  Мушановић, Кршић (од 87. мин Радивојевић), Ступар, Јурић.