Маркет „АС“ и КМФ „Котор Варош“ први четвртфиналисти турнира

Утакмицама у групи „А“ почео је сениорски дио турнира у малом фудбалу „Котор Варош 2023“, а пласман у наредну рунду такмичења су изборили први фаворити турнира и прошлогодишњи побједници играчи екипе Маркет „АС“ и екипа КМФ „Котор Варош“.

О побједнику групе је одлучивао међусобни дуел, који су Џомбић, Мирковић и другови ријешили у своју корист резултатом 4:0.

У преостале двије утакмице такође нису имали већих проблема и уписали су двије сигурне побједе против Фризерског салона „Гламур“ /6:4/ и 1+ /6:3/. Играчи КМФ „Котор Варош“ предвођени Башићем, Трифковићем и Тепићем су остварили двије побједе и са шест бодова као другопласирани састав групе „А“ изборили пласман у елиминациону фазу.

Публика је синоћ могла уживати у наступима врхунских мајстора футсала, а и вријеме је послужило организаторе па је амбијент био потпун.

Вечерас је богат такмичарски дан, на распореду је 12 утакмица, а сазнаћемо побједника у категорији предузећа и јавних установа, као и екипе које ће изборити пласман у четвртфинале сениорског турнира из група „Ц“ и „Д“.

Довољно разлога да се публика поново окупи у великом броју и подржи своје фаворите.