МТБ секција ПД „Механизам“ : Зимски успон на Сто

„Било да је то адреналинска зависност, слобода на два точка, физичка активност или само љубав према природи или нешто што нас гура горе, сваки слободан сат искористимо за брдски бициклизам, који није увијек брдски, често се заврши у неком потоку и блату“ – кажу у Секцији брдског бициклизма која дјелује у оквиру Планинарског друштва „Механизам“ Котор Варош.

На јучерашњој вожњи двојице чланова ове секције, Славена Филиповића и Ивана Комљеновића није било блата али је било снијега у изобиљу који је готово мјесец дана „заледио“ Котор Варош али то није била препрека да одвезу зимску вожњу на Сто. Ентузијазам и посвећеност ове групе младих људи препознала је недавно и компанија „Спортек“ Котор Варош “ и донирала 16 комплета квалитетних професионалних дресова за Секцију брдског бициклизма.

Брдски бициклизам је веома узбудљив спорт којим се може бавити свака особа која зна возити бицикл па уколико сте и ви заљубљеник у ову врсту спорта можете се придружити овим младим људима у њиховим новим вожњама. Годишња чланарина је 20 КМ а можете их контактирати на њиховој facebook страници.

(Kvdanas.com)