МЗ Грабовица: Одржан збор грађана и утврђени приоритети

У новим просторија МЗ Грабовица одржан је Форум грађана на којем су представљени резултати рада Савјета МЗ за протеклу годину дана.

,,Урађено је доста на побољшању услова за живот мјештана МЗ . Асфалтирали смо пут према цркви у Каламандама у дужини 150 м средствима УНДП-а и општине КВ, другу дионицу завршићемо када временски услови буду дозвољавали пошто је окончана тендерска процедура и изабран извођач. Урадили смо расвјету у ужем центру мз постављањем 22 нова стуба и замјењено је 11 светиљки новим лед светиљкама. Такође поставили смо 4 нова рефлектора на игралиште. Средствима општине опремили смо и ставили у функцију канцеларије МЗ. Побољшали смо комуналну инфраструктуру набавком 5 нових контенера,, истакао је предсједник МЗ Грабовица – Бојан Ђекановић.

Изгласани су нови приоритети међу којима су санација старе основне школе, изградња базена на отвореном, помоћ КУД-у  Слога, изградња дјечијег игралишта. Приоритета је било још а ти су постакнуту на врху љествице. Такође грађани су истакли потребу да доктор који долази једном у 2 седмице дуже се задржи како би сви били услужени.