МЗ Котор Варош подијелила уџбенике и школски прибор

Мјесна заједница Котор Варош подијелила је старе уџбенике од 3 до 9 разреда и школски прибор који је прикупљен у акцији „ШКОЛАРАЦ ШКОЛАРЦУ“, а коју је покренула ова мјесна заједица. Ово је још један доказ да Савјет МЗ Котор Варош предвођен предсједником Савјета Тепић Станком брине о својим суграђаним и да настоји да се приближи грађанимa и упозна њихове проблеме.

На подручју МЗ Котор Варош за дјецу из вишечланих и социјално угрожених породица данас је подјељено 15 пакета.

„Током трајања акције прикупили смо пакете за 15 школараца, који обухватају најпотребније ствари за почетак нове школске године. Поједини школарци у комплету добили су русаке, књиге, свеске, пернице, бојице, фломастере, оловке, машинице, геометријски прибор, љепила и др.“ – изјавио је Станко Тепић, предсједник Савјета МЗ Котор Варош.

Тепић је нагласио да је задовољан акцијом, имајући у виду чињеницу да је иста препозната и иностранству.

„Захваљујем се свима који подржавају акције МЗ Котор Варош и који имају повјерење у нас, јер се ми свакодневно трудимо  да будемо на услузи нашим суграђанима. До сада је МЗ  Котор Варош организовала више акција које су се показале више него успјешне, а увјерени смо да ће тако бити и са овом акцијом која претендује да постане традиционална“- истакао је Тепић.

Он је уједно позивао све родитеље да знају да ће МЗ Котор Варош и сљедеће године организовати ову акцију, те их благовремено обавјестио шта ће моћи урадити са овогодишњим књигама.

На крају, истичемо да је МЗ Котор Варош као чланица пројекта „Јачање улоге мјесних заједница у Босни и Херцеговини“ у посљедњих двије године реализовала значајне пројекте (опремање просторија мјесне заједнице, спортско игралиште у Рипишту, дјечије игралиште у Рипишту…), док су такође значајни пројекти у фази имплементације (уређење купалишта Брана,  расвјета шеталиштем од Градског трга до Которског моста…).