На хуманитарном турниру прикупљено више од 10.000 КМ за лијечење Саре Недић

Хуманитарни одбојкашки турнир у Котор Варошу окупио је 20 екипа, а сав прикупљени новац усмјерен је за лијечење Которварошанке Саре Недић /27/ која болује од ријетке болести „Е802 порфирија“.

Из Рекреативног одбојкашког клуба /РОК/ „Смеч“ из Бањалуке, који је организатор турнира, кажу да је прикупљено више од 10.000 КМ, што је довољно за један терапијски третман и набавку лијека за Сару који је доступан у Француској.

,,Которварошани и сви учесници који су дошли на овај турнир показали су да имају велико срце, турнир је у потпуности успио, јер смо прикупили значајну суму новца за лијечење Саре Недић, која се више од три мјесеца налази на лијечењу на Универзитетско клиничком центру Републике Српске“, поручили су из РОК „Смеч“.

Иако је резултат био у другом плану, прво мјесто на турниру је освојила екипа „РОК“ из Бањалуке, која је у финалу савладала екипу „Корићанац“ резултатом 2:0, док је треће мјесто припало дјевојкама из екипе Фитнес клуб „Младост“.

Турнир је отворио Слободан Петровић, члан Управног одбора Одбојкашког савеза Републике Српске, који се захвалио организаторима што су препознали ситуацију у којој се налази Недићева.

,,Захваљујући њиховом ангажману и посвећености овај турнир је показао да је хуманост побиједила“, рекао је Петровић.

Сви који желе да помогну Сари Надић новац могу уплатити на жиро-рачун код Уникредит банке: 5517-2025-6427-7847 на име Симка Недић, Улица Цара Душана, 78220 Котор Варош.

Девизни рачун за иностранство: СWИфT: БЛБАБА22, ИБАН: БА395517104085322921 на име Симка Недић, Улица Цара Душана, 78220 Котор Варош или Уникредит банке.