Начелник са сарадницима обишао радове на путу према Кнежеву

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан, народни посланик Недељко Гламочак, замјеник начелника општине Котор Варош Младен Тривуновић и потпредсједник скупштине општине Раденко Чупић обишли су радове на изградњи пута Котор Варош – Кнежево.

На извођењу радова ангажован је значајан број радника из Котор Вароша, начелник и сарадници нису дошли празних руку па су, уз неизбјежно пиво, поразговарали са радницима у опуштеној атмосфери. У разговору са шефом градилишта Милованом Ђурићем речено им је да изградња пута тече планираном динамиком због повољних временских прилика и да је асфалтирано скоро три километра ове дионице те да се свакодневно постављају нови метри асфалта тако да ће планирани посао вјероватно бити завршен до краја године.

„Овај пут ће највећи значај имати у будућности јер би изградњом аутопута Сарајево – Добој – Бања Лука овај крај остао у запећку. Поред повезивања двије општине које су привредно ослоњене једна на другу скраћује се путовање према Сарајеву односно Црној Гори“ – изјави је Недељко Гламочак, народни посланик у Народној скупштини Републике Српске.