“Народна библиотека“ Котор Варош препоручује књигу за читање: Сандра Браун „Кец из рукава“

О књизи:

Прије четири године, тексашки ренџер Крофорд Хант изгубио је супругу Бет у аутомобилској несрећи. Тешко се носећи са тим губитком, тугу је лијечио у алкохолу, а бригу о његовој петогодишњој ћерки Џорџији преузели су Бетини родитељи.

Ипак, Крофорд је сада стао на ноге и жели да поврати старатељство над својом ћерком, а његов случај додијељен је привлачној и амбициозној судији Холи Спенсер. Када маскирани нападач прекине саслушање и запуца на судију, Крофорд ће се инстинктивно умијешати како би спријечио трагедију. Међутим, полиција хапси погрешног човјека, а прави кривац је и даље на слободи и представља пријетњу по Холин живот.

Да ли ће овај храбри ренџер преузети на себе потрагу за непознатим атентатором иако би то могло да угрози његове шансе за добијање старатељства? И да ли ће несвакидашње познанство између њега и Холи прерасти у нешто више?

Узбудљива прича о забрањеној привлачности и нераскидивим спонама које постоје између нас и наших вољених и о тајнама које чувамо како бисмо их заштитили.