Од вечерас изложба дјечијих радова „Школе цртања и сликања“

У галеријском простору кино- сале, а у организацији „Центра за културу, спорт и информисање“ Котор Варош, од вечерас па до 23.06. 2018. биће отворена изложба дјечијих радова „Школе цртања и сликања“.

Сви присутни имаће прилику да погледају радове који су малишани радили шест мјесеци, под руководством дипломираног ликовног умјетника Горана Чупића.

„Малишани су имали прилику да се упознају са сликарским техникама као и са радом са колаж папиром, графиком, моделовањем са глином, мозаиком и декупаж техником. Главни циљ наше Школе цртања је да кроз креативно остваривање полазници развију машту, вјештину имагинације, али и да  испоље свој стваралачки дух.  Сви они који дођу 21.06.  али и они који ће да дођу  у наредна три дана да посјете нашу изложбу  моћи ће да виде наш заједнички рад који смо радили у протеклих шест мјесеци. Ова изложба је доказ да су наши полазници успјешно прошли кроз неке умјетничке технике, а након  краће паузе настављамо даље “,  рекао је Чупић.

Директор Јавне установе „Центра за културу, спорт и информисање“ Котор Варош Драган Зељковић и дипломирани ликовни умјетник Горан Чупић уручиће признања  полазницима Школе цртања и сликања.

Школа цртања и сликања тренутно функционише у Котор Варошу и Ободнику.