Одбојкашице побједом отвориле нову сезону

Которварошке одбојкашице побједом су отвориле нову сезону и одмах на почетку показале да ће бити главне фавориткиње за улазак у Прву лигу Републике Српске. На свом терену побједиле су екипу „Звијезде“ из Обудовца са 3:2 у сетовима (25:19, 25:20, 24:25, 23:25, 15:13).

Наше одбојкашице су брзо повеле 2:0 у сетовима и очекивао се брзи крај меча, али су се гошће потрудиле да завршница буде и те како узбудљива. Освојили су трећи и четврти сет и меч су одвели у пети, одлучујући сет. У завршном сету наше одбојкашице показују да су ипак бољи ривал од гошћи из Обудовца и решавају тај финални сет у своју корист са 15:13, самим ти и меч и побјеђују екипу „Звијезде“ са 3:2 у сетовима.

Прије почетка меча, гости из Обудовца уручили су дрес капитену Одбојкашког клуба „Котор Варош“, Јовани Стакић, у знак захвалности јер је наступала за „Звијезду“ у сезони 2012/2013.

Наше одбојкаши већ сад у суботу играју меч другог кола. Поново ће играти на свом паркету, а дочекују екипу „Пантер“ из Добоја. Утакмица почиње у 16 часова.