Одржана традиционална „Которварошка котлићијада“

На купалишту Бјелине, у недјељу је одржана традиционална „Которварошка котлићијада“, на којој је учествовала 61 екипа из Републике Српске, Србије, Федерације БиХ и Хрватске.
Најбољу рибљу чорбу припремила је екипа Спортског риболовног друштва „Бања Лука“, а према оцјени жирија, најбољу ловачку чорбу припремили су чланови Центра за културу и информисање из Челинца. Друго мјесто припало је екипи „Нискоградња“ из Загреба, а треће екипи КП „Бобас“ Котор Варош.
„Ово је најбоље организована котлићијада у региону, а уз то и врло посјећена, што само говори да смо у јакој конкуренцији освојили прво мјесто“ рекла је Дијана Марјановић, чланица побједничке екипе из Челинца.
Начелник општине Котор Варош Далибор Вучановић уручио је пехаре, дипломе и награде најбољим екипама и изразио задовољство због великог броја учесника из сусједних градова, али и из Србије и Хрватске.
Општина Котор Варош је у сарадњи са Полицијском станицом обезбиједила пасуљ и пиво за све посјетиоце који нису учествовали у такмичарском дијелу.

kotlicijada 33

kotlicijada 4

kotlicijada

prvo mjesto b

prvo mjesto 1