Одржана XXII сједница Општинског одбора Црвеног крста Котор Варош

Јуче је у згради Црвеног крста одржана XXII сједница Општинског одбора Црвеног крста Котор Варош, посљедња у овој години. Сједница је почела у 14:00 часова, а истом је предсједавао г. Војислав Главаш, предсједник Црвеног крста Котор Варош. Поред чланова одбора, сједници је присуствовао и секретар Организације Борислав Брборовић.
Након усвајања извода из записника са претходне сједнице, анализиран је рад Организације у 2017. години. Једногласно је закључено да су реализоване све Планом и програмом предвиђене акције и активности у 2017. години. Наглашен је велики успјех на плану добровољног давалаштва крви, раду са младима те добри резултати у оквиру здравствених и социјалних активности. Изражено је посебно задовољство опремањем, обуком и извођењем двије показне вјежбе Вишенамјенске теренске екипе Црвеног крста Котор Варош уз подршку Wорлд Висион и локалне управе. Констатовано је да је Организација имала добру сарадњу са свим субјектима на Општини те да нема никаквих дуговања према добављачима услуга и роба. Успјешно је реализована и одлука са претходне сједнице у вези замјене дотрајалог возила Црвеног крста.
У другом дијелу сједнице усвојен је План и програм рада, са Финансијским планом, Црвеног крста Котор Варош за 2018. годину.

Fotografija Crveni Krst Kotor Varos.