Општинско квиз такмичење Црвеног крста

Данас је у пријеподневним сатима у згради Црвеног крста Котор Варош организовано Општинско квиз такмичење екипа Подмлатка Црвеног крста которварошких основних школа.


На традиционалном квиз такмичењу „Познавање Покрета Црвеног крста и Црвеног полумјесеца“
такмичиле су се екипе основних школа: „Свети Сава“ Котор Варош, „Петар Петровић Његош“ Масловаре и „Петар Коћић“ Шипраге.
Најмлађи припадници Црвеног крста су показали завидно знање тако да су чланови жирија у саставу: Војислав Главаш, предсједник Црвеног крста Котор Варош, Аиша Аганбеговић и Алексеј Товиловић, чланови Клуба младих, имали тежак задатак при доношењу оцјена.
На крају, побједила је екипа ОШ „Петар Петровић Његош“ Масловаре у саставу:Ања Жупљанин, Јована Бојић и Неда Богданић коју је водила и припремала наставница Наташа Петровић.
Учесници квиза су добили дипломе и вриједне награде, а побједничка екипа ће учествовати на регионалном квиз такмичењу „Познавање Покрета Црвеног крста и Црвеног полумјесеца“ које ће се одржати у Прнајвору 3.11.2017.
Овом приликом се захваљујемо свим учесницима такмичења, наставницима, жирију и младим водитељима такмичења, Татјани и Јовани.