ОСТАЛО САМО “ДАВИДОВО СРЦЕ” Уклоњени Даворов шатор и аутомобил из центра Бањалуке

На Тргу Крајине у Бањалуци више нема шатора, нити је паркиран аутомобил Давора Драгичевића, који је прије шест дана казао да у центру града прави кућу, пошто је његова срушена када му је убијен син Давид.
Давор Драгичевић и људи окупљени у групи “Правда за Давида” више од 200 дана протествују на Тргу Крајине тражећи истину и правду за смрт младића која је потресла, не само Бањалуку, већ читаву државу и регион.

Давор је у Фејсбук групи “Правда за Давида” објавио да је сам склонио шатор и аутомобил.

“Сам сам тако одлучио, мало уз притисак блиских људи. Не вриједи, мора се мало одморити”, навео је Давор.Након што је прије неколико дана одржан протест испред Полицијске управе Бањалука Давор није желио ићи из центра града гдје је био поставио шатор, кауч, столове, столице, деке и аутомобил, што је изазвало велику пажњу.

Међутим, након шест дана је све склоњено, а Давор је на 200. окупљању најавио да “не може више”.
Он се на својеврстан начин опростио од свих који га подржавају у борби за истином о убиству његовог сина Давида, а тада није постојала особа која није плакала на Тргу Крајине.

Стојим овдје 200 дана. Не могу више. Новинари, од сада изјаве узимајте од убица. Мене више ништа не питајте. Осталима поручујем да ме не занима да ли ћу даље сам или са групом људи – рекао је тада Давор.

Он ће очигледно на други начин да се бори за истину, а у центру је још остало “Давидово срце” гдје грађани пале свијеће и остављају цвијеће.