Отворен „Мразоград“

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан синоћ је у Котор Варошу отворио манифестацију „Мразоград“, која ће у овом граду трајати до 15. јануара наредне године.

„Ово је прва манифестација оваквог карактера која означава и почетак зимских догађаја у нашем граду који ће трајати 30 дана употпуњених разним дешавањима“, рекао је Сакан након отварања манифестације.

Директор Агенције за локални економски развој општине Котор Варош Предраг Тешић је навео да ће у „Мразограду“, осим сталних садржаја – угоститељских и забавних, бити и повремени прогами, углавном намијењени дјеци и младима.

„Учинили смо да ово буде мјесец забаве, чаролије и расположења и мјесто доброг угођаја и за грађане Котор Вароша и за туристе и вјерујем да ће ова манифестација имати дугу и сигурну будућност“, истакао је Тешић.

У забавном дијелу програма на отварању „Мразограда“ наступили су браћа Ждерић и дјевојачки ансамбл „Жубор“, који је премијерно извео пјесму о Котор Варошу.

„Мразоград“, који се у Котор Варошу одржава први пут, заједнички организују Агенција за локални економски развој и општина Котор Варош.