„Парижани“ тријумфовали у Kотор Варошу

Тријумфом екипе „Фризерско козметички салон Париз“ у конкуренцији сениора завршен је турнир у одбојци на пијеску „Kотор Варош 2016“, који је у протекла три дана одржан на градском купалишту „Бјелине“.

Популарни „Парижани“ су на путу до финала савладали прошлогодишње побједнике екипу „Жекс турс“ и састав „Наша кафаница“ са тијесних 2:1, да би у финалном сусрету надвисили екипу „Црвенко“ врло увјерљиво резултатом 2:0 у сетовима. За побједничку екипу су наступили Дејан Симић, Алмин Ибричић, Невен Станић и бивши словеначки репрезентативац а данас тренер Одбојкашког клуба Шоштањ Марко Поклека, који је проглашен за најбољег играча турнира.

Турнир је организован на највишем нивоу и све честитке упућујем организаторима. Мислим да смо заслужено освојили прво мјесто, што је заслуга комплетне екипе“, рекао је Поклека и додао да ће и наредне године учествовати на турниру у Kотор Варошу.

Прво мјесто у конкуренцији сениорки је освојила екипа „Kафе бар XЛ“, која је послије велике борбе у три сета савладала састав „Блок аут“. За најбољу играчицу турнира проглашена је чланица побједничке екипе Милица Трифуновић.

Нијансе су одлучиле да на крају ми славимо на смотри одбојке која постаје препознатљива по квалитету и организацији не само у Kотор Варошу, него и у Републици Српској“, истакла је Трифуновићева.

За најмлађе чланице Одбојкашког клуба „Kотор Варош“ је организован Фестивал одбојке, а највише успјеха су имале ђевојке из екипе „Маша и Медо“. Награде најуспјешнијим екипама и поједицима су уручили чланови Организационог одбора турнира Драган Зељковић и Алмин Ибричић. Све утакмице на турниру је судио млади и перспективни Здравко Вучановић, који је одлично обавио свој посао.Организацију турнира је подржао новоотворени трговачки центар „Тропик“.

Турниром у одбојци на пијеску, уз учешће 24 екипе у три узрасне категорије, завршено је Kоторварошко спортско љето, које су заједнички организовали  ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“ и Општина Kотор Варош.

DSCN5235DSCN5206DSCN5234DSCN5233DSCN5232DSCN5231DSCN5230DSCN5229DSCN5225DSCN5222naslovna