Почиње јесења дератизација

– У периоду од 19. до 26. новембра, биће проведена јесења превентивна систематска дератизација на подручју општине Котор Варош.

Субјекти, чије трошкове услуга дератизације сноси буџет општине Котор Варош су, матични уреди: Крушево Брдо, Шипраге, Грабовица, Ободник, Масловаре, Липље, Врбањци, Забрђе, Вагани, објекти Административне службе, стадион ФК „Младост“, корито ријеке Врбање на излазима градске канализације.

Систематска дератизација у приватним и државним предузећима, канализационим мрежама, индивидуалним домаћинствима и стамбеним фондовима, приватним услужним, трговинским и угоститељским радњама и на депонијама смећа, изводиће се према усвојеном цјеновнику од стране корисника услуга или раније потписаним уговорима између истих и извођача радова.

Да би акција дератизације била што успјешнија моле се грађани да омогуће стручним екипама извођење дератизације, да онемогуће приступ дјеци и домаћим животињама да дирају затровану масу и да се придржавају упутстава која ће им на терену дати стручне екипе.

Извођач радова је предузеће „Еко-Бел“ из Трна.