ПОРОДИЦА ИЗ ДРВАРА: Он је Србин, а она Бразилка, ево за кога ће вечерас ова породица навијати

Србија вечерас у Москви против Бразила игра одлучујући меч за пролаз у осмину финала Светског првенства. Утакмицу са посебним нестрпљењем очекује породица Пећанац из Дрвара.

Петар је сличице за свој први Панини албум сакупљао 1986.

– То је било за СП у Мексику 1986, кад се моја супруга родила. Kо би рекао да ћемо се ми после тога и упознати – прича Петар.

Љубав према фудбалу једна је од ствари која је заједничка Петру и Маири. Исто као и љубав према земљама из којих долазе. У њиховом дому већ је празнична атмосфера, јер предстојећа утакмица за обоје је од посебног значаја.

– Прва ствар је да желимо да се утакмица одигра фер и коректно, а друга ствар је да сви желимо да Србија прође даље – каже Петар Пећанац.

Маира каже да је поносна на државу у којој живи и нада се да ће Бразил научити нешто о Србији захваљујући овој утакмици.

– То је веома битно, јер у Бразилу о Србији не знају много – каже Маира.

Утакмица Србије и Бразила судар је земаља у којима се живи за фудбал, а зна се и ко је велики фаворит. Ипак, породица Пећанац навијаће за оног са, барем на папиру, слабијим шансама.

– Мислим да ће Бразил победити. Међутим, стварно желим да то буде Србија, јер желим да други тим освоји Светско првенство. Дакле, навијам за Србију. Опростите ми пријатељи из Бразила! – уз осмех каже Маира.

Маира обожава српску културу, а посебно јој се допада филм „Монтевидео бог те видео“. Kаже, волела би да Србија на овом Светском првенству понови успјех из Монтевидеа.

Сви се надамо да ће са најмање два гола у мрежи, Бразил бити испраћен са московске Откритје арене.

(еспресо.рс)