Пријем за 30 општинских пензионера

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан организовао је поводом новогодишњих празника пријем за 30 пензионера који су радни вијек провели у општинској управи и уручио им пригодне новчане износе за предстојеће празнике.

Сакан је захвалио пензионерима, оцијенивши да су дали велики допринос у развоју локалне заједнице.

„И поред економске кризе, нисмо заборавили све оно што су ови вриједни људи урадили за општину Котор Варош и њене грађане“, додао је Сакан.

Он је некадашњим радницима уручио пригодан новчани износ за предстојеће празнике, као и поклоне за два радника који су ове године отишли у пензију, и упознао их о пројектима који су реализовани у овој години.

„Један од приоритета је била изградња новог објекта Дома здравља и асфалтирање приступне улице, што смо и завршили у предвиђеном року, а захваљујући одличној сарадњи са међународним организацијама реализован је низ активности усмјерених на побољшање живота свих грађана“, нагласио је Сакан.

Пензионери су изразили захвалност за окупљање присјетивши се година које су провели у општинској управи.

„Традицију треба његовати и захвални смо начелнику општине на пријему, а нама ће новац добро доћи уочи предстојећих празника“, рекао је пензионер Месуд Имамовић.