Притисци: Данијела остала без посла!

Само неколико часова уочи почетка великог скупа „Правда за Давида“, који се вечерас од 18.00 часова одржава у Бањалуци, од Даниеле је затражено да данас поподне службено иде на терен и то при крају радног времена, што је она одбила уз образложење да има приватних обавеза.

Иако су у њеном предузећу “ Сани оптик“ знали да је Даниела активиста групе „Правда за Давида“ и да се данас одржава скуп на Тргу Крајине, још једном су покушали да изврше притисак на њу.

– Већ три мјесеца врше притисак на мене рачунајући да ћу сама дати отказ, каже Даниела и додаје да ће сада још енергичније и одважније учествовати у активностима „Правде“.

Јавност је протеклих дана могла да се увјери коликом притисцима су изложени чланови групе „Правде за Давида“ и колико је лажи посредством медија под контролом СНСД-а пласирано ових дана. Опструкције су свеприсутне, а једна од њих је покушај да се на Тргу Крајине организује турнир у малом фудбалу, за шта је био и припремљен тепих од вјештачке траве који је данас ипак уклоњен.

„Правда за Давида“ вечерас на централном градском тргу у Бањалуци организује трећи велики скуп на коме ће затражити да се утврди истина о околностима под којима је убијен 21-годишни студент Давид Драгичевић, као и ко су налогодавци и организатори убиства.