Промоција књиге “Небески длан”.

Промоција књиге “Небески длан” Данијеле Вејиновић у организацији Удружења за промоцију и популаризацију књижевности “Императив” биће одржана у четвртак са почетком у 19 часова у Црвеном салону Културног центра Бански двор.

Ауторка књиге рођена је у Бањалуци, гдје је завршила Гимназију и већ као средњошколка, а касније и на техничким студијама, заинтересовала се за повезивање наизглед супротних страна – егзактних наука (посебно квантне физике) са енергетским и духовним сферама. Данас живи и ради у Београду као холистички терапеут. Иза себе има вишегодишњу праксу у раду са људима.

Њена књига “Небески длан” говори о односу човјека и неба. То је прича о њиховој међусобној повезаности. Кроз ову књигу, сазнајемо да ли је човјек, као дјелић свега што чини живот на овој планети, потпомогнут Небеским дланом у тренутку када се сусреће са разним дилемама.

Сама књига, стил којим је писана, омогућава читаоцу да застане на свакој страници и размисли, анализира прочитан пасус, те да направи осврт на сопствени живот, конкретну ситуацију.