Промоција књиге „Путовање кроз Босну и Херцеговину“

У четвртак, 22. 09. 2022 године у 19 часова у просторијама Дома културе „Мирослав-Миро- Пејовић“ одржаће се промоција књиге „Путовање кроз Босну и Херцеговину аутора Зорана Матића“.

Аутор књижевног остварења „50 топ локација Босне и Херцеговине“ Зоран Матић, представља допуњено издање своје књиге под називом „Путовање кроз Босну и Херцеговину“. Зоран Матић је 2020. године објавио књигу о љепотама Босне и Херцеговине под називом „50 Топ локација Босне и Херцеговине“ чији је тираж распродан за мање од годину дана, тако да је ово ново и допуњено издање прича о Босни и Херцеговини.

Књига садржи 150 локација из свих сфера туризма (градови, паркови природе, водопади, планине, језера, тврђаве, вјерски објекти и још много тога), затим приче о гастронмској понуди, препорукама за кафиће и клубове који чувају и баштине рокенрол културу и још неке занимљивости из Босне и Херцеговине.

На преко 300 старана исписани су савјети и доживљаји помоћу којих ћете упознати и доживјети ову дивну земљу на прави начин. Ово је једна од оних књига коју радо имате у торби и у аутомобилу и која ће да вам обезбиједи неке сјајне тренутке са вама драгим људима, које ћете дуго памтити.

Између ових корица обједињене су занимљивости, легенде и приче, природна богаства, људи који су обиљежили ову земљу и још много тога. Резервације бесплатних улазница на број телефона: 066/617-929 или на email:dkmiropejovic@gmail.com .