Први пут у нашем граду: Ундер Армоур тестирање снаге на Тргу Крајине, пријаве у току, награде за најбоље.

По први пут, по узору на највеће свјетске метрополе, Бања Лука је мјесто одржавања спектакуларног догађаја који организује Спорт Висион компанија у сарадњи са Under Armour брендом, а на којем ће најхрабрији моћи да тестирају границе своје издржљивости и физичку спремност.

„Sport Vision Challenge by Under Armour“  такмичење ће се одржати 29. септембра на Тргу Крајине у Бањалуци, а сви који мисле да су спремни да одговоре  Under Armour изазову могу се пријавити у инбоx Спорт Висион Фацебоок странице од 18. до 27. септембра. Пријаве важе само за старије од 18 година.

-Тражимо најснажније учеснике којима ће током такмичења подршку пружити једни однајбољих бањалучких тренера, професионалаца и рекреативаца из области фитнеса: Маја Регодић, Александра Аничић и Синиша Јосић, наводе организатори.

Поред њих, специјални гости су и добро познати  Under Armour промотери и реномирани фитнес инстурктори и тренери из Сарајева Лејла и Тарик Шечић.

Своју физичку спремност ће имати прилику да тестира 28 такмичара који ће морати да савладају низ различитих препрека и да прођу кроз елиминационе кругове.

Све учеснике очекују награде, а три најспремнија учесника очекује  Under Armour опрема у вриједности од:

1.мјесто – 500КМ

2. мјесто – 300КМ

3. мјесто – 100КМ

Овај ексклузивни догађај у Бањалуци који организује Спорт Висион компанија уз подршку чувеног Under Armour  бренда који је познат по врхунској фитнес и тренинг опреми одржаће се по узору на свјетске Under Armour  догађаје тестирања снаге који годинама уназад привлаче најспремније фитнес заљубљенике из градова у којима је организован.

Загријавање за такмичење, дружење са  Under Armour промотерима из Бањалуке и више информација о догађају – Спорт Висион Цхалленге by Under Armour биће одржано у понедјељак, 24.09. у Спорт Висион радњи у РК Боска.

-Покажи и ти да имаш снагу воље, да си спреман/а да одговориш овом престижном свјетском такмичењу и видимо се на Тргу Крајине у Бањалуци, поручују организатори.