РУКЕ СУ ТИ КРВАВЕ – ТУ ИЗВИЊЕЊА ВИШЕ НЕМА!

1.
Сад би ти да се извињаваш Давору Драгичевићу, за којег си, колико до јуче, тврдио да ћеш га “помести”?!

Рекли ти вође кампање да би требало да ретерираш, јер си се том гнусном, срамном, нељудском, пријетњом, показао као Нико и Ништа! Као Нечовјек. На челу Шљама!

2.
Давору Драгичевићу су Убили Сина! Којег си Ти Убијеног лажно извријеђао пред најширим аудиторијем.

3.
Слагао си да је из дисфункционалне породице, слагао си да је наркоман.

Слагао си, јавно, све у Убијеном Давиду. Као и твој министар полиције Драган Лукач, саучесник у Злочину, засад! Лукач, којег водиш са собом, не би ли га “опрао” од свег зла које је починио, што је само доказ колико си у његовим шакама.

И колико си неискрен око извињења.

4.
Да Ти хоћеш искрено да се извиниш, Лукач би већ био у притвору; Као и Дарко Ћулум, директор поилције и начелник Управе за организовани криминал и организовање убистава Дарко Илић!

Умјесто у притвору, они и даље управљају, што је најбољи доказ колико си неискрен – то ти је основна карактерна црта!

5
Водиш и Недељка Чубриловића, који је, по твом налогу, срушио парламет, не би ли и њега опрао: Спријечио је одржавање сједнице парламента о вануставном дјеловању институција РС у случају тешког Убиства Давида Драгичевића. Што је само доказ да и даље настављаш да штитиш све оне који су у функцији спречавања откривања Наручилаца Убиства и Убица Давида Драгичевића.

И Чубриловић и Лукач то јесу. На челу Колоне!

4.
Сад би да се извињаваш?

А гдје је извињење Ликвидираном Давиду, којег си у гробу извријеђао; Гдје је извињење за све увреде, бљувотине, гнусобе које су твоји сљедбеници изрекли и изричу, из секунде у секунду, на рачун Убијеног Дјечака, поведени твојим јавним прљањем Мртвог Мучки Убијеног Дјетета?!

И на рачун његовог оца и мајке. И сестре.

И свих оних који траже само Истину и Правду!

5.
Коме треба твоје извињење, када Ти и НаркоКамарила, угнијеждена у врху МУП РС, спречавате откривање Наручилаца Убиства, Убица и саучесника;
Заједно са твојим Тужиоцима – злочинцима Желимиром Лепиром и Далибором Врећом?!

Плус Миодраг Бајић, Младен Митровић и остали криминални Шљам твојом руком засађен у правосудне институције, које су претворили у оруђе Масовних Убица!

6.
Коме треба твоје извињење након бласфемичних увреда што си их изрекао на рачун Убијеног Давида, које су директан позив на нова Убиства. И Дјеце и Свих оних који сматрају да Наручиоци Убистава и Убице морају одговарати.

7.
Коме треба твоје извињење када си срушио све институције и када си РС довео у стање потпуно разрушеног субјекта – у којем је могуће да највиши функционери МУП РС ЈАВНО ПОКУШАЈУ ЗАТАШКАТИ УБИСТВО, као што су то пробали 26.03.

И да се након тог акта још називају Херојима.

8.
Хероји сте када Организујете Ликвидацију и Убијете Дијете од 21. годину? Хероји сте када Убијете Давида Драгичевића?
Хероји сте када Убијете Једно, Двоје, Десетеро…

Нисте Хероји; Ви сте Монструозне, Серијске Убице! И наставићете да Убијате.

9.
Одлично ти знаш да су Давида убили припадници полиције. И зашто!

Одлично ти знаш и ко је Наручио Убиство Давида, колико је то плаћено, колико је плаћен прес одржан 26.03., да би се јавно заташкала организована ликвидација, али не смијеш писнути.

10.
Имао си мјесеце да се ријешиш Убица и Наручилаца Убистава. Ниси их се ријешио; Заштитио си их и Охрабрио да наставе са Ликвидацијама.

11.
Руке су ти крваве!

12.

Ту извињења више нема.

хттпс://слободанвасковиц.блогспот.цом/2018/09/руке-су-ти-крваве-ту-извињења-висе.хтмл

Слободан
Васковић