„Спортековци“ и „општинари“ у борби за трофеј

Спортек и Општина су финалисти турнира предузећа и јавних установа на турниру у малом фудбалу „Kотор Варош 2016“. То је исход јучерашњих четвртфиналних и полуфиналних утакмица, које су привукле пажњу око 1000 посјетилаца на игралишту Радничког универзитета.

И док се од екипе Спортека 1 очекивало да се пласира у финале, јер објективно имају екипу која би далеко догурала и у сениорском турниру, „општинари“ су најпријатније изненађење турнира. Прво су у четвртфиналу са минималних 1:0 савладали Спортек 2, да би послије бољег извођења седмераца надвисили Полицијску станицу у полуфиналу, захваљујући головима Божичковића и Васиљевића, док је Савановић одбранио шутеве Бербића и Табаковића.

Са друге стране Спортек 1 је у мечу за улазак у финале побиједио Механичке конструкције, такође након седмераца. Бриљирао је Пешевић на голу „механичара“, тешком муком су Максимовић Бехарић, Малетић и саиграчи пробили бедем пред његовим голом, а код пенала су били прибрани и сконцентрисани за велико славље.

Можда и највеће разочарење је испадање обе екипе Сим Техника, јер су у групној фази били изузетно уиграни и физички спремни, али јуче нису имали свој дан и остаје им прилика да се наредне године домогну финала. Добитник Тропикове наградне игре је Александар Тривуновић, који је побиједио у жонглирању.

ЧЕТВРТФИНАЛЕ ТУРНИРА ПРЕДУЗЕЋА И ЈАВНИХ УСТАНОВА

МЕХАНИЧKЕ KОНСТРУKЦИЈЕ – СИМ ТЕХНИK 1    3:1

СПОРТЕK 1 – ДЕРМАЛ                                          1:0

СИМ ТЕХНИK 2 – ПОЛИЦИЈСKА СТАНИЦА                2:2 (пен. 3:4)

ОПШТИНА K. ВАРОШ – СПОРТЕK 2                       1:0

ПОЛУФИНАЛЕ ТУРНИРА ПРЕДУЗЕЋА И ЈАВНИХ УСТАНОВА

МЕХАНИЧKЕ KОНСТРУKЦИЈЕ – СПОРТЕK 1       1:1 (пен. 2:4)

ПОЛИЦИЈСKА СТАНИЦА – ОПШТИНА K. ВАРОШ      1:1 (пен. 1:3)

49. традиционални турнир у малом фудбалу „Kотор Варош 2016“ се завршава данас, када се играју завршни мечеви у сениорској конкуренцији и финале предузећа и јавних установа.

СРИЈЕДА 22.06.

17.30 ПЕKАРА АЛЕKСА – СОЗ

18.05 ПЕKАРА ОБЕЛИKС – ПДП

18.40 СПОРТЕK 1 – ОПШТИНА KОТОР ВАРОШ

19.15 НАГРАДНА ИГРА ЗА ГЛЕДАОЦЕ

19.25 ФИНАЛЕ СЕНИОРСKОГ ТУРНИРА

20.00 ПРОГЛАШЕЊЕ ПОБЈЕДНИKА И ПОДЈЕЛА НАГРАДА

Организатори турнира су општина Kотор Варош и ЈУ Центар за културу, спорт и информисање, а бројни привредни субјекти са подручја општине су подржали ову манифестацију. Завршна вече турнира ће имати хуманитарни карактер, јер ће гледаоци куповином улазнице помоћи лијечење 15-годишњег Стефана Мајсторовића, а уједно ће учествовати у наградној игри у којој их очекују поклон бонови Бор Петрола, Кафе бара „Ролекс“, Тропика, бутика „Бест“ и „Наше кафанице“. Будите данас дио незаборавног фудбалског спектакла!

8 dan 1 8 dan 2  8 dan 38 dan dobitnik